23.01.2021 17:27
BAŞKAN METİN, HAFTA SONU ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ...

BAŞKAN  METİN, HAFTA SONU ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ...

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hafta sonunda gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Rahmi Metin, beraberindeki Teknik işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, Fen İşleri Müdürü ve teknik ekiplerle ;  Kaplıca mahallesi içme suyu HES projesi,  Yeniköy mahallesinde Mezarlık alanı, Müftü mahallesinde yol ve cami, Kale mahallesindeki merdiven yenileme çalışmaları, Üniversite önünde dolgu çalışmaları ve İslampaşa mahallesinde oluşturulan Çocuk Trafik Eğitim pistinde süren çalışmaları gözlemledi hayırlı olmasını diledi.

 İncelemelerine, Kaplıca mahallesi içme suyu HES projesi,  ve Yeniköy mahallesinde Mezarlık alanı oluşturulmak üzere devam eden perde beton çalışmaları ile başlayan Başkan Metin, daha sonra Müftü mahallesinde yapılışı devam eden 60 yıllık patika yol ve şahin sokak ta yapılması planlanan yolu inceleyerek  Çaykur ilkokulu yanında temel açma işlemleri devam eden Cami çalışmaları ile devam etti.

Belediye Başkanı ve beraberindeki ekip, buradan Gündoğdu - Dağınıksu mahallesinde büyük bir kısmı tamamlanan yol çalışmalarını inceleyerek, İslampaşa Trafik Eğitim pist çalışmaları ve Üniversite önünde sahil dolgu alanına geçerek burada devam eden ek deniz dolgu alanı çalışmalarını inceledi.

Başkan Rahmi Metin daha sonra şehir merkezinden  Kale mahallesine geçerek, Kale’nin tarihi dokusunun görünümü de dikkate alınarak Kale surlarına uygun yürütülen çalışmayı, aynı şekilde kesme taş kullanılarak, Kale Camii altına bağlanan alternatif yaya yolunda altyapı ve merdiven yenileme çalışmalarını inceledi.

Saha incelemelerinde vatandaşlarlada bir araya gelerek sohbet eden Belediye Başkanı Rahmi Metin, sorunları çözüme kavuşturmak için tüm ekiplerimizle çalışıyoruz. Rize’de birçok sokak cadde ve mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları da incelemek adına sahadayız. İnşaallah 2021 yılını bir önceki yıla göre daha çok hizmetle kapatmaya çalışacağız dedi.

 

Soru ve Görüşleriniz