29.03.2018 14:16
OTOPARK PROJESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Rize’de İtfaiye Müdürlüğü yanında bulunan Amfi Tiyatro olarak adlandırılan ancak yıllardır çok aktif kullanılmayan alan Rize Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek araç otopark alanına çevriliyor.

Rize Belediyesi, ilimizde yaşanan araç park sorununun çözümü noktasında yürütmüş olduğu çalışmalar kapsamında, alternatif olarak dolgu sahası üzerinde yapımına başladığı otopark projesinde hızlı adımlarla ilerliyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan otopark projesi çerçevesinde, mevcut Amfi Tiyatro alanı olarak bilinen alan iş makineleriyle sökülerek zemin dolgu çalışması yapılıyor.

Çalışmaların devam ettiği dolgu sahasında yapılacak olan 448 araç kapasiteli otopark sayesinde ilimizde park sorununa katkıda bulunulmuş olacak.