31.08.2020 16:31
"GENÇLERİN OBJEKTİFİNDEN YAŞAYAN ŞEHİR RİZE" ADLI ÖDÜLLÜ ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

 Rize Belediyesi ve Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından organize edilen ödüllü fotoğraf yarışmasında toplamda 15 bin TL ödül dağıtılacak.

 Rize şehir merkezinin bilinirliğinin arttırılmasının hedeflendiği yarışmaya, 15-35 yaş arası gençler, 1 Eylül – 26 Kasım 2020 tarihlerinde arasında başvuru yapabilecek.

 Birinci yarışmacıya 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL, Juri özel ödülü 1.000 TL, mansiyon 1.000 TL ve sergileme ise 100 TL (30 adet) para ödülü verilecek.

 Mail veya RİBEGEM ofisine elden ve kargo yoluyla başvurular yapılabilecek. Başvuru şartnamesine uygun olmayan müracaatlar geçersiz sayılacak. Başvuru şartnamesine ve iletişim bilgilerine www.ribegem.com veya www.rize.bel.tr adreslerinden ulaşılabilecek.

 Şartnamede yarışmanın amacı, “Bu yarışmayla Rize ilinin sahip olduğu kültürel, tarihi, turizm değerlerine ve sosyal yaşamına gençlerin gözüyle bakışlarının yansıtılması ve değerlendirilmesi, yansıtılan bu bakışla özellikle Rize şehir merkezinin bilinirliğinin arttırılması, geniş kitlelere duyurulması ve fotoğraf sanatına gençlerin teşvik edilerek bu sanatın geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Şehrin tarihi zenginlikleri, yöresel kültürü, sosyal yaşamı, meslekleri ve doğal güzellikleri ile insan ve yaşama dair tüm çalışmalar yarışma konusudur.” şeklinde belirtildi.

Şartname ve Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Soru ve Görüşleriniz