05.11.2023 19:09
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BELEDİYE BLOKLARINDA İNCELEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapımı tamamlanan içerisinde 404 ofis ve 133 iş yeri bulunan Rize Merkez Belediye Blokları Kentsel Dönüşüm Alanında incelemelerde bulundu.

Toplu açılış töreninin ardından beraberinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti Rize  Milletvekili Harun Mertoğlu ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar protokol üyeleriyle birlikte alanda incelemelerde bulundu.