• 25 MART
    Su Kesintisi
    Doğalgaz Çalışması Sırasında Oluşan Arıza Nedeniyle Pilavdağı Mahallesi Denizgören Caddesine Bugün Saat 14.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 23 MART
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Çorapçılar Mahallemize  Saat:21:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 21 MART
    Su Kesintisi
    Kazım KARABEKİR Cd. (Kuyumcular Sk)  Yapılan Yenileme Çalışması Sebebiyle Çarşı Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 21 MART
    Su Kesintisi
    Kara yolları Çalışmalarından Dolayı Oluşan Arıza Nedeniyle Dağsu,Fatih,Dörtyol,Yolveren Mahallelerine Bugün Saat 15:00' a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 19 MART
    Su Kesintisi
    Karayolları Çalışması Sırasında Oluşan Arıza Nedeniyle Yeniköy, Tophane Çamlıbel ve Paşakuyu Mahallelerimize Bu Akşam Saat 20:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 19 MART
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışması Sebebiyle İslampaşa Mahallemize Bugün Saat 14:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 17 MART
    Çaykur Rizespor - Adanaspor Maçına Davet
    Bugün Saat 13:00'da Şampiyonluk Mücadelesi Veren Çaykur Rizespor'umuzun Adanaspor'u Ağırlayacağı Maçta Hep Birlikte Takımımıza Destek Vermek İçin Yanında Olalım. Prof. Dr. Reşat KASAP Rize Belediye Başkanı (Not: Saat 12:00'dan İtibaren Belediyemiz Önünden Ücretsiz Servislerimiz Kalkacaktır.)
  • 15 MART
    Su Kesintisi
    Belediyemiz Tarafından Kazım KARABEKİR Cd. (Kuyumcular Sk.) Yapılan Yenileme Çalışması Sebebiyle Çarşı Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 14 MART
    Su Kesintisi
    Belediyemiz Tarafından Kazım KARABEKİR Cd. (Kuyumcular Sk.) Yapılan Yenileme Çalışması Sebebiyle Çarşı Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 12 MART
    Su Kesintisi
    Bakım ve Onarım Çalışması Sebebiyle Pehlivan ve Yeniköy Mahallelerimizde Salı Günü (Yarın) Saat 09:00 - 17:00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Uygulanacaktır.