• 23 OCAK
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Fener ve Boğaz Mahallelerimize Bu Akşam Saat 21.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 23 OCAK
    İlan-Reklam Vergisi 1. Taksit Son Ödeme Tarihi
    İlan ve Reklam Vergisi 1. Taksit Son Ödeme Tarihi 31 Ocak 2018 dir.Ödemelerinizi; Belediyemiz Veznelerinden, Akıllı Vezneden, Web Sitemizden, Cep Mobil Uygulamamızdan Yapabilirsiniz.
  • 22 OCAK
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışması Sebebiyle 23 Ocak Salı (Yarın) Değirmendere, Reşadiye, Mermerdelen, Camiönü, Fener ve Boğaz Mahallelerimizde 09:00 - 17:00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın Gereken Önlemleri Alması Rica Olunur.
  • 19 OCAK
    Su Kesintisi
    Oluşan arıza Nedeniyle Taşlıdere ,Hamidiye,Bozukkale Dağınıksu Mahallelerimizin Bazı Bölgelerinde Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 18 OCAK
    KUVVETLİ FIRTINA
    Doğu Karadeniz'de rüzgarın bu gün (18.01.2018) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerinden 7 ila 9 (75-90km/sa) kuvvetinde tam fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın (Cuma günü 19.01.2018) sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.
  • 18 OCAK
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Tophane, Çamlıbel ve Paşakuyu Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 17 OCAK
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışması Sebebiyle Bağdatlı, Portakallık, Gülbahar ve Müftü Mahallelerimizin Bazı Bölgelerinde 09:00 - 17:00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Uygulanacaktır. Bilgilerinize
  • 16 OCAK
    Su Kesintisi
    Meydan Projesi Çalışması Sebebiyle Eminettin Mahallesi Kurtuluş İlköğretim Okulu'dan Çarşı Mahallesi Deniz Caddesi Bölgesine Kadar 09:30 - 12:00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Uygulanacaktır.
  • 13 OCAK
    Bi Dolu Medya Programına Davet
    Bugün Saat 18:00'da R.T.E Üniversitesi Kongre Ve Kültür Merkezinde Belediyemiz Tarafından Düzenlenen Mehmet AYDIN Ve Hopdedik Ayhan'ın Sunumuyla ''Bi Dolu Medya'' Programına Davetlisiniz . Prof.Dr Reşat KASAP Rize Belediye Başkanı.
  • 11 OCAK
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Ekremorhon,Tophane,Paşakuyu,Gülbahar ve Müftü Mahallelerimizin Bazı Bölgelerinde Bugün Saat 13:00' a Kadar Su Verilemeyecektir.