• 20 KASIM
    Su Kesintisi

Arıza Nedeniyle Reşadiye, Mermerdelen, Fener, Boğaz, Değirmendere ve Çiftekavak Mahallelerimize Bugün Saat 13:00'a Kadar Su verilemeyecektir. Bilgilerinize

• 20 KASIM
    Su Kesintisi

Arıza Nedeniyle Yolveren Köyü, Pehlivan, Kaplıca, Dağsu, Çamlıbel, Paşakuyu, Balsu, Fatih ve Deresütü Mahallelerimize Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.

• 19 KASIM
    Çaykur Rizespor-İstanbulspor Maçı

Bugün Saat 18:00'da Çaykur Rizespor'umuzun İstanbulspor'u Ağırlayacağı Maçta Hep Birlikte Takımımıza Destek Vermek İçin Yanında Olalım.Prof.Dr.Reşat KASAP Rize Belediye Başkanı.(Not:16:30'dan İtibaren Belediyemiz Önünden Ücretsiz Araç Kalkacaktır.

• 16 KASIM
    Su Kesintisi

Arıza Nedeniyle Çamlıbel ve Paşakuyu Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize

• 16 KASIM