• 09 ŞUBAT
    TCG 1 İNÖNÜ DENİZALTI'SI RİZE LİMANINDA
    Karadeniz Uyum Harekatı (KUH) Kapsamında TCG 1 İNÖNÜ (S-360) Denzaltı'sı 10 -11 Şubat 10:00 - 17:00 Tarih ve Saatleri Arasında Rize Limanında Halkımızın Ziyaretine Açık Olacaktır.
  • 06 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Ariza Nedeniyle Kaplica, Ekmekciler, Yaglitas, Halatcilar, Kavakli ve Kale Mahallelerimize Bugun Saat 14:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 05 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Kaplıca, Ekmekçiler, Yağlıtaş, Halatçılar, Kavaklı ve Kale Mahallelerimize Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 03 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Dağsu,Yolveren ve  Fatih Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00’a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 03 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Doğalgaz Çalışmaları Sırasında İrsaliye Hattında Oluşan Ariza Nedeniyle Engindere,Taşlıdere, Dağınıksu,Hamidiye ve Bozkale Mahallelerimize Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 02 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Doğalgaz Çalışmaları Sırasında İrsaliye Hattında Oluşan Arıza Nedeniyle Engindere,Taşlıdere,Dağınıksu,Hamidiye ve Bozkale Mahallelerimize Yarın (Cumartesi) Saat 08.00'a Kadar Su Verilmeyecektir.Gereken Önlemleri Almanız Rica Olunur.
  • 01 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Olusan Ariza Nedeniyle Engindere, Islampasa, Hamzabey, Portakallik, Bagdatli, Gulbahar ve Muftu Mahallelerinde Bugun Saat 09:30 ile 13:00 Arasi Su Kesintisi Uygulanacaktır.
  • 29 OCAK
    TCSG DOST GEMİSİ RİZE LİMANINDA
    Sahil Güvenlik Komutanlığına Bağlı TCSG DOST Arama Kurtarma Gemisi 30 Ocak 14:00 - 17:30 Saatleri Arasinda Rize Limaninda Halkimizin Ziyaretine Açık Olacaktır.
  • 29 OCAK
    Su Kesintisi
    Ariza Nedeniyle Gulbahar, Muftu, Portakallik, Bagdatli, Islampasa ve Engindere Mahallelerimize Bugun Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 28 OCAK
    Çaykur Rizespor Adana Demirspor Maçına Davet