• 16 ARALIK
    Çaykur Rizespor - Ümraniyespor Maçı'na Davet
  • 14 ARALIK
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışması Nedeniyle Müftü,Gülbahar,Bağdatlı ve Portakallık Mahallelerimize Bugün Saat 09:00 ile 19:00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Uygulanacaktır.
  • 14 ARALIK
    Hatmi-i Şerif
    Bugün Akşam Namazından Sonra Eski Belediye Başkanlarımızdan Merhum Memiş Ali USTA'nın 12. Ölüm Yıl dönümü dolayısıyla Pazarköy Merkez Camiinde Hatmi Şerif Okunacaktır.
  • 13 ARALIK
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışması Nedeniyle Müftü,Gülbahar,Bağdatlı ve Portakallık Mahallelerimize 14 Aralık Perşembe Günü (Yarın) 09:00 ile 19:00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Uygulanacaktır.
  • 13 ARALIK
    “2053 ‘ te Böyle Bir Rize ‘de Yaşamak İstiyorum” Yarışma Sonuçları
    Rize Belediye Başkanlığımızca, Rize 2053 projesi kapsamında, Rize Valiliği, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü sponsorluğunda çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşamak istedikleri yer ile ilgili hayal kurmalarını ve bu konuda görüşlerini yansıtmalarını sağlama, çevre ile ilgili duyarlılıklarını artırma ve hayallerini tüm paydaş ve karar vericiler ile paylaşarak dikkate alınmasının sağlanması amacıyla düzenlenen “2053 ‘ te Böyle Bir Rize ‘de Yaşamak İstiyorum” konulu resim ve kompozisyon yarışmasına resimde 102 eser, kompozisyonda 23 eser değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Yapılan ilk değerlendirme sonucunda ilk beş eser belirlenmiştir. Jüri üyelerinin beğenisini kazanan eserler ikinci kez değerlendirilerek puanlama sistemine alınmıştır. Yapılan puanlama neticesinde sırayla en yüksek puanları alan eserlerin sahipleri tespit edilmiş ve sonuçta; ilk beşe giren öğrencilerimiz ödüle layık görülmüştür.Kamuoyunun bilgisine sunulur. “2053 ‘ te Böyle Bir Rize ‘de Yaşamak İstiyorum” Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışması Sonuçlarına Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz...
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Engindere  ve İslampaşa Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 19:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Hamzabey, İslampaşa, Portakallık,Bağdatlı ve Gülbahar Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00' a Kadar Su Verilemeyecektir.
    Su Kesintisi
    Ani Oluşan Arıza Nedeniyle Gülbahar Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 16:00' a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 10 ARALIK
    Rize Kanal 7 Avrupa Kanalında
    Bugün Saat:12:40'da Belediye Başkanımız Sn. Prof.Dr Reşat KASAP'ın Projeler ve Çalışmalarımız Hakkında Açıklamalarda Bulunduğu Kanal 7 Avrupa Ekranlarında Yayınlanacak Olan ' Meltem'le Zirvedekiler RİZE' Programını İzleyebilirsiniz.
  • 09 ARALIK
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Taşlıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 13.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.