• 24 KASIM
    Su Kesintisi
    Ani Oluşan Arıza Nedeniyle İslampaşa,Gülbahar,Portakallık,Bağdatlı,Müftü ve Engindere Mahallelerimize Yarın (25.11.2017-Cumartesi) Saat 17.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 24 KASIM
    Su Kesintisi
    Karayolları Çalışması Sırasında Oluşan Arıza Nedeniyle Hamidiye ve Taşlıdere Mahallelerimize Bugün Saat 12:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 22 KASIM
    Konferans'a davet
    Bugun Saat 18:00'da Kultur Merkezinde; Doc. Dr. Tulin DURGUN YETIM'in Sunumuyla Belediyemizin Tarafindan Duzenlenecek Olan ''Avrupa'nin Cifte Standartlari (Islamofobi) Karsisinda Turkiye'nin Dik Durusu'' Adli Konferansa Tüm Halkımız Davetlidir. Prof.Dr. Resat KASAP Rize Belediye Baskani
  • 20 KASIM
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Reşadiye, Mermerdelen, Fener, Boğaz, Değirmendere ve Çiftekavak Mahallelerimize Bugün Saat 13:00'a Kadar Su verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 20 KASIM
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Yolveren Köyü, Pehlivan, Kaplıca, Dağsu, Çamlıbel, Paşakuyu, Balsu, Fatih ve Deresütü Mahallelerimize Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 19 KASIM
    Çaykur Rizespor-İstanbulspor Maçı
    Bugün Saat 18:00'da Çaykur Rizespor'umuzun İstanbulspor'u Ağırlayacağı Maçta Hep Birlikte Takımımıza Destek Vermek İçin Yanında Olalım.Prof.Dr.Reşat KASAP Rize Belediye Başkanı.(Not:16:30'dan İtibaren Belediyemiz Önünden Ücretsiz Araç Kalkacaktır.
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Çamlıbel ve Paşakuyu Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Ekremorhon Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Kaplıca ve Yağlıtaş Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 15 KASIM
    Su Kesintisi
    Olusan Ariza Nedeniyle Atmeydani, Kaplica, Yenikoy, Tophane, Pasakuyu, Camlibel Mahallerlerine Bugün Saat:14:00'e Kadar Su Verilemeyecektir.