Su Kesintisi
    Taşlıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerinde Uygulanan Su Kesintisi 15.00'a Kadar Devam Edecektir.Gereken Önlemleri Almanız Rica Olunur.
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Tophane,Müftü,Ekremorhon,Gülbahar ve Paşakuyu Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 12.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Taşlıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 12.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 01 ARALIK
    Çaykur Rizespor - Denizlispor Maçı'na Davet
    Cumartesi Günü Saat 13:00'da Caykur Rizespor'umuzun Denizlispor'u Agirlayacagi Macta Hep Birlikte Takimimiza Destek Olalim (Not: 12:00'dan Itibaren Belediyemiz Onunden Ucretsiz Araclarimiz Kalkacaktir.)
  • 01 ARALIK
    Bilim Tiyatrosu Gösterisi
    R.T.E Universitesi ve Rize Belediyesi Isbirligi Ile Bu Aksam Saat 17:00'da Kultur Merkezinde; Rize Bilimle Renkleniyor - 2 Projesi Kapsaminda Duzenlenecek Olan Bilim Tiyatrosu Gosterisine Tum Halkimiz ve Cocuklarimiz Davetlidir.
  • 30 KASIM
    Su Kesintisi
    Arıza nedeniyle Taşlıdere, Hamidiye, Dağınıksu, Mezra ve Bozkale Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 30 KASIM
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Tophane Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 29 KASIM
    Rize Bilimle Renkleniyor
    R.T.E Üniversitesi ve Rize Belediyesi İşbirliği İle 30 Kasım - 02 Aralık, 10:00 - 17:00 Tarih ve Saatleri Arasında Kültür Merkezinde Düzenlenecek Olan TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri 'Rize Bilimle Renkleniyor - 2' Konulu Projemize Tüm Halkımız ve Çocuklarımız Davetlidir.
  • 28 KASIM
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Kale ve Piriçelebi Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 12:30'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 26 KASIM