• 03 AĞUSTOS
    29. Uluslararası Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali Streerball Turnuvası
    29. Uluslararası Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali Kapsamında; Belediyespor spor Tesisinde Bugün (03 Ağustos 2018) Saat 19:00'da Başlayacak Olan 10. İrfan Köksal EYÜPOĞLU Streetball Turnuvasına Tüm Halkımız Davetlidir.
  • 31 TEMMUZ
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışması Sebebiyle Camiönü Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 12:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 29 TEMMUZ
    Su Kesintisi
    Oluşan Ariza Nedeniyle Tophane Mahallemizin Bazı Bölgelerine Saat 17:00'a Kadar Su Kesintisi Uygulanacaktır.
  • 27 TEMMUZ
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Engindere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 18:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 26 TEMMUZ
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Engindere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat:17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.Bilgilerinize
  • 26 TEMMUZ
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Piriçelebi Eminettin ve Kale Mahallelerimize Bugün Saat 14:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.Bilgilerinize
  • 25 TEMMUZ
    Su Kesintisi
    Güney Çevreyolu Çalışmaları Sebebiyle 25.07.2018 Çarşamba Günü  Alipaşa, Çiftekavak, Boğaz, Fener, Reşadiye, Mermerdelen, Camiönü, Eminettin, Piriçelebi, Kale, Çarşı, Yeniköy, Tophane,Ekremorhon, Çamlıbel, Paşakuyu, Müftü, Gülbahar, Bağdatlı, Portakallık Mahallelerimizin Bazı Bölgelerinde (Alt Kesimlerine) Bu Akşam 22:00 ile Sabah 10:00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Uygulanacaktır. Gereken Önlemleri Almanız Rica Olunur.
  • 24 TEMMUZ
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Çiftekavak, Alipaşa ve Boğaz Mahallelerimize Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.Bilgilerinize
  • 23 TEMMUZ
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Ekremorhon Mahallemize Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 20 TEMMUZ
    TGRT HABER Özel Röportajı
    Değerli Hemşerilerimiz; Belediye Başkanımız Sn. Prof. Dr. Reşat KASAP'ın (20.07.2018 Cuma) Bugün 16:30 ve 18:30 Saatlerinde TGRT Haber Kanalında Yayınlanacak Olan Haber Bültenlerinde Devam Eden Çalışmalar ve Projeler Hakkında Açıklamalarda Bulunduğu Özel Röportajı Yayınlanacaktır.